Geekstijl

blijf zo op de hoogte van het belangrijkste ICT nieuws

Nieuws

Afdrukken op flesverpakkingen

 

Het verschil tussen de twee producten is meestal de verpakking en niet noodzakelijk de inhoud. Voordat een klant verhuist om een ​​product te kopen, trekt de verpakking hem als eerste aan. Hoewel de verpakking misschien niet voldoende is om van de klant een terugkerende klant te maken, is het vrijwel zeker dat ze het product in eerste instantie gaan proberen. Afbeelding verkoopt veel, en flesverpakkingen helpen om de norm te verhogen door de merknaam en specificaties op een product te drukken.

 

Voordelen van afdrukken op flesverpakkingen
Dit zijn de vele manieren waarop flesverpakking bedrukken jouw bedrijf ten goede kan komen.

 

 • Verhoogt de aantrekkelijkheid van de fles
  Meestal zullen er soortgelijke producten als de jouwe op een plank in winkels en op markten staan. Je bent er misschien niet om te overtuigen waarom jouw producten moeten worden geplukt. Met dat in gedachten zal de klant kiezen voor het product dat een betere waarde lijkt te hebben. En je zult het ermee eens zijn dat degene met de betere verpakking waarschijnlijk zal worden geplukt.

 

 • Onderscheidt jouw merk
  Merken gebruiken hun verpakking om zich te onderscheiden van de massa. Voor hen is de verpakkingsfles niet zomaar een fles, maar een visuele weergave van wie ze zijn en hun kernwaarden. Wanneer je met jouw flesverpakkingen een niveau van merkuniciteit heeft bereikt, zal dit meer klanten geliefd maken, nietwaar?

 

 • Verhoog de verkoop
  Het opnieuw verpakken van jouw flessen door te bedrukken kan leiden tot een omslag in jouw verkopen en de reden is niet zo vergezocht. Wanneer meer mensen jouw merk aantrekkelijk vinden, zal het maken van verkopen jouw minste zorg zijn.

 

 • Gaat lang mee
  De meeste bedrukkingen op flesverpakkingen doorstaan ​​de tand des tijds. Sommige kunnen meer dan vijf jaar meegaan. Met een dergelijke kwaliteit minimaliseer je de kosten voor het verpakken, aangezien de flessen herbruikbaar kunnen zijn.
 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *