Geekstijl

blijf zo op de hoogte van het belangrijkste ICT nieuws

Nieuws

Met de nieuwste technieken een website laten bouwen

Wat de reden ook is dat je een website laten bouwen wilt, het is zeker niet iets waar je op wilt besparen. Je zou kunnen zeggen dat het aloude gezegde ‘goedkoop is duurkoop’ opgaat bij het bouwen van een website. Het kost nu eenmaal tijd om een professionele, goed werkende site te maken, en daar moet je voor betalen. Zeker in het geval van een webshop wil je dat alles tot in detail goed werkt, en je bovendien goed te vinden bent. Bezoekers vinden een webshop namelijk voornamelijk via zoekmachines, en een website laten bouwen die goed vindbaar is is om die reden niet goedkoop.

De structuur van je website is het belangrijkst

Van alle dingen die je aan SEO kunt laten doen als je een website laten bouwen wilt is de structuur van de site het belangrijkst. Je wilt dat alle menu’s een logische opbouw en locatie hebben, dat de URL’s een heldere opbouw hebben en dat klanten alles gemakkelijk kunnen vinden. Want als klanten dat kunnen, dan kan Google dat ook. Zelf kun je vervolgens goede categorieën en subcategorieën toevoegen. Geef deze duidelijke namen en houd ook daarbij rekening met wat mensen in Google zouden intikken als ze jouw producten of aanbod zoeken.

Een website laten bouwen die goed vindbaar is

Als je een website laten maken wilt die heel goed vindbaar is in zoekmachines, dan kun je misschien het beste een zogeheten seo bureau inschakelen. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, en zij kunnen je helpen bij het krijgen van meer bezoekers, en dus klanten. Zeker als je zelf niet zo goed bent met taal kan dat heel veel schelen. Een SEO bureau kan je doelgroep analyseren, en jou precies vertellen hoe je zo snel mogelijk de juiste bezoekers trekt. Je zult zien dat je bedrijf op die manier sneller groeit dan je voor mogelijk hield, en moet dus de kracht van goede SEO zeker niet onderschatten, of het nu om een nieuwe of een bestaande website gaat.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *